منتدى ابرق الرغامة

منتدى ابرق الرغامة (http://www.rghamh.com/index.php)
-   منتدى السوق العقاري السعودي والخليجي والعربي (http://www.rghamh.com/forumdisplay.php?f=67)
-   -   مشروع سكني مختلف وسط الزحمة… لازم تبص على ده (http://www.rghamh.com/showthread.php?t=357770)

شيماءماجدي 25-05-2025 03:16

مشروع سكني مختلف وسط الزحمة… لازم تبص على ده
 
في وسط الزحمة اللي بقت في معظم المناطق، صعب تلاقي مكان سكني هادي ومريح وفي نفس الوقت قريب من كل الخدمات. بس مؤخرًا سمعت عن مشروع اسمه نورث هاوس، والحقيقة شدّني أسمع عنه أكتر.

نورث هاوس مشروع سكني موجود في موقع مميز جدًا، قريب من الخدمات الرئيسية وفي نفس الوقت بعيد عن دوشة المدينة. اللي عجبني فيه كمان تصميم الوحدات والمساحات المتنوعة اللي بتناسب احتياجات ناس كتير، سواء كنت عيلة كبيرة أو شاب لسه بيبدأ حياته.

ناس كتير بدأت تتكلم عن المشروع ده بسبب التخطيط الذكي للمساحات، وكمان وجود مساحات خضراء وممشى ومناطق مخصصة للأطفال. غير كده، الشركة المنفذة ليها سابقة أعمال محترمة، وبتشتغل بجودة عالية واهتمام بأدق التفاصيل.

لو بتفكر تسكن في مكان هادي وراقي وفيه خدمات حقيقية مش مجرد كلام على الورق، ممكن نورث هاوس يكون من الاختيارات اللي تستحق إنك تبص عليها.


الساعة الآن 04:33

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Powered by MTTWEREN.COM | GROUP