انواع الشوربات
تختلف انواع الشوربات باختلاف المذاقات والاكلات المحببه فبعض الناش الناس يفضلون الشوربات التي تحتوي على الخضار وبعض الناس من محبي شوربات اللحوم
ولكن اختلاف الاراء على النوع المفضل اتيؤثر على اهميه الشوربات على السفره ولذلك احضرنا في هذا المقال وصفه مفضله لدي لاشرح لكم طريقه عملها
طريقه عمل الشوربة الضاني
المكوّنات
1. بصلة كبيرة الحجم
2. 0.25 كيلو لحمة ضاني
3. معلقتين دقيق محمس
4. معلقة دكوة (زبدة الفول السوداني)
5. بهارات حسب الرغبه ملح فلفل كسبرة توم
6. ماء
7. خضار بطاطس وجزر وفلفل اخضر
الخطوات
1. اشوح البصلة في الزيت شوية وارمي عليها اللحمة وباقي الخضار يتشوحو شوي كمان
2. اضيف ماء تغطي الخضار واللحمه واكتر بشوي
3. اضيف البهارات واسيبها لحدي ماتنضج
4. بعد تنضج انشل اللحمه من الشوربة واسكبا علي الخلاط واضيف ليها الدقيق المحمس والدكوة (زبدة الفول السوداني)
5. ارجعا علي الحله تاني واسيبها علي نار هادئه لين ما يظبط القوام معاي
6. وتقدم دافية والف صحه وعافية